Sidor

söndag 18 november 2018


 Soc 16-11-2018


Hej Maria !

Tack för foton från Torekov.

Jag gjorde ett besök i Ramnäs i veckan. Simons lärare berättade att Simon varit lugnare i skolan den senaste tiden och kunnat fokusera bättre. Ingen oro inför och efter umgängena. Simon själv sa vid mitt hembesök samma dag att han var nöjd och glad över söndagens umgängen, både hos dig och hos Torgny.
 
Familjevårdens bedömning är att dagumgängen utan övernattning är det som fungerar bäst för Simon i nuläget. Gärna med någon aktivitet tillsammans med Simon. Vi kommer att återkomma med förslag på en umgängesdag i december och i januari. Därefter gör vi en umgängesplan fram till sommaren.

Angående telefonkontakten så har Simon rätt att ringa till sina föräldrar och andra närstående när Simon vill. Han och familjehemmet vet om vad som gäller. Då Simon vill ringa så säger han till Mikaela eller Robert och de hjälper honom att ta kontakt. Jag har sagt detta tidigare till Simon och sa det även vid mitt hembesök i veckan.

Familjevården har tillsvidare inte fått någon återkoppling från BUP. De tar säkert kontakt då de är färdiga med sitt arbete.

Med vänlig hälsning,

Birgit Pettersson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar