Sidor

fredag 21 oktober 2011

Eggerskans Assistenter


Det här är mina nya assistenter. Dem är väldigt bra och fina. Därför har jag möjlighet att leva ett bättre liv och därmed blogga mer.

2 kommentarer:

  1. Hej!

    Jag läste Karin Thunbergs intervju med dig i SvD för ett tag sedan och blev väldigt gripen. Av olika anledningar så har jag under det senaste året satt mig in i sjukdomen - vad den kan tänkas bero på och hur den fortskrider.

    Som du kanske vet pågår i USA en klinisk fas 2-studie av Neuraltus produkt "NP001" för möjlig behandling av ALS. Tidiga positiva rapporter från deltagare i studien har fått en grupp ALS-patienter att påbörja en egen undersökning av den aktiva substansen i NP001, nämligen natriumklorit. Flera av dessa patienter har även publicerat sina "resultat" på patientslikeme.com (som är en nätverkssajt där patienter kan dela info om sina sjukdomstillstånd, symptom, mediciniering m.m.)

    Utifrån det vill rekommendera att du läser följande tråd i ALS-TDI:s diskussionsforum:
    http://www.als.net/forum/Default.aspx?g=posts&t=49413

    Det är många sidors läsning, jag vet, men det kan absolut vara värt besväret.

    Se även: https://sites.google.com/site/alschlorite/

    Lycka till!
    Mvh /Fjodor

    SvaraRadera
  2. Hejsan.
    Vi är tre tjejer som läser på sjuksköterskeprogrammet i Kristianstad. Vi gör ett projektarbete som handlar om hur det är att leva med ALS. Vi undrar om vi skulle kunna få använda oss av din blogg som en informationskälla? Om du skickar ett mail till amanda.appelquist@hotmail.com så kan du få mer information om hur vi tänker gå till väga. Mvh Amanda, Emelia och Sofia.

    SvaraRadera